Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: NUFIBER
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: $ 4.0 million-$ 7.0 million
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Co. van de de Systementechnologie van Shenzhennufiber, Ltd in Juni, 2003 wordt gevestigd, is een professionele fabrikant en een exporteur wat hoofdzakelijk in vezel de optische materiaal en HD-apparaten dat van de netwerktransmissie in dienst nam. Gestationeerd in Shenzhen, heeft het ook bureaus in Hangzhou, Kunming. De zaken en de klanten worden gevestigd in meer dan 20 landen en gebieden.

 

Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van klanten rond de wereld om uitvoerige producten, de recentste technologie en de professionele diensten om klanten te helpen om het netwerkplatform van uitstekende kwaliteit te bouwen die, met de daadwerkelijke behoeften van klanten wordt gecombineerd, en verstrekken te verlenen geïndividualiseerd om klantenvraag naar een uitvoerige oplossing te ontmoeten.

 

In onlangs jaren, die zich op de R&D-sterkte van zich en Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie baseren, heeft het bedrijf vele creatieve producten en gepatenteerde technologie zoals Optische Zendontvangermodule, Vezelmedia Convertors, Industriële Schakelaars, Digitale videovezelconvertor, IP Ethernet Coaxiale vergroting, POE schakelaar, DVI/HDMI-vezel optische vergroting en anderen bezeten. Nu, met de groei van de de industrieontwikkeling, heeft het jaarlijks gemiddeld stijgend tarief van 30% gehandhaafd. Momenteel, is het bedrijf de beroemde leverancier in HD-de transmissieindustrie geweest. Het heeft veel klanten en gevallen in veiligheid controle en de professionele audio en visuele industrie…

 

Nu, heeft het bedrijf zich snel onder het front van binnenlandse HD-transmissieleveranciers met sterke R&D-sterkte en concurrerende markt bevonden. In de toekomst, zal het bedrijf duurzame innovatie houden om HD-transmissieverandering te bevorderen, en nieuwe bedrijfswaarde voor onze gebruikers tot stand te brengen.

Geschiedenis

2013   Gevestigde Nufiber. Het is een de Productie & de Verkoop van R&D geheel systeembedrijf, dat zich op Vezelmedia Convertor & Vezel de Schakelaars van Ethernet concentreert.

 

2014   Ontwikkelde vele producten voor veiligheidswerkingsgebied, zoals Vezel Videoconvertor, Ethernet over Coaxiale Vergroting, Periodiek aan Vezelconvertor, enz.

 

2015   Samengewerkt met Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie om Industriële Schakelaar, POE Schakelaar en DVI-Vergroting, enz. te ontwikkelen.

 

2016   Overzee afdeling geworden uitstekende resultaten na het gebruiken van platform Alibaba & maken-in-China verscheidene jaren.

 

2017   Vestigde een tak in Doubai.

 

2018   Geïnvesteerd vijf miljoen Yuans om een nieuwe SFP-Modulefabriek in Wuhan te vestigen.

 

2019   De ontwikkelde Module van 40G QSFP & van 100G QSFP28.

 

2020   Ontwikkelde gehele de reeksproducten van AOC & van DAC voor datacentrum.

Dienst
China Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
Ons Team

China Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Nufiber Systems Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1